Szobafoglalás
 
 

Lovaink és cicáink

A panzió területén hátul, villanypásztorral elkerített legelőn, 7 hektáron élnek a lovaink, 6-an. Családtagként élnek velünk, szabad tartásban. Többen közülük jól megérdemelt nyugdíjas éveiket töltik, egyáltalán nem dolgoznak. Mivel lovaink nincsenek rendszeres munkában tartva ezért nálunk lovagoltatás, lovas oktatás nincsen. Akik olyan megbízhatóak, hogy futószárazásra alkalmasak lennének már idősebbek ezért nem kockáztatjuk lábaik egészségét. Vendégeink bármikor hátrasétálva gyönyörködhetnek bennük.  Természetesen a területükre belépni szigorúan tilos és veszélyes. Köszönjük vendégeink megértését.

Akiket érdekel a lovaglás, lovas oktatás szívből ajánljuk a tőlünk mindössze 2 km-re levő barátaink által üzemeltetett lovardát a Csalogány Lovasudvart ahol mind futószáras oktatást valamint osztály és tereplovaglást is tudnak igénybe venni szakképzett oktató irányításával.

Felhívjuk vendégeink figyelmét, hogy a panzió területén élnek a cicáink is akiket nagyon szeretünk és éppen miattuk nem fogadunk vendég kutyusokat. Nyugalmuk fontos számunkra, köszönjük vendégeink megértését.